WEGENWERKEN DE DEYNESTRAAT


Op campus De Deynestraat worden er momenteel rioleringswerken uitgevoerd. Rond de gebouwen OC Sint-Jozef wordt de riolering aangepast zodat er een gescheiden rioleringsstelsel ontstaat. Deze werken zijn beperkt zodat er slechts minimale overlast ontstaat voor de aanwezigen.

In de zomervakantie wordt de riolering onder de rijbaan in de De Deynestraat zelf vernieuwd. Deze werken hebben wel impact voor het lokale en doorgaande verkeer.

MEER INFO - ZIE WEBSITE: Wegenwerken De Deynestraat


WELKOMHET MULTIFUNCTIONEEL CENTRUM SINT-JOZEF

Het Multifunctioneel Centrum Sint-Jozef is erkend door het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) voor het aanbieden van verblijf, schoolvervangende en schoolaanvullende dagopvang, mobiele en ambulante dienstverlening aan kinderen en jongeren met licht tot ernstige verstandelijke beperking en eventuele bijkomende stoornissen (gedrag- en emotionele stoornissen, autismespectrumstoornissen).

Het Multifunctioneel Centrum Sint-Jozef is een waardengeoriënteerde en christelijk geïspireerde voorziening en behoort tot de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde.

HOE GERAAK JE HIER?Kijk ook op Vestigingsplaatsen hoe je op onze verschillende adressen geraakt !

OC Sint-Jozef, E. Dedeynestraat 1, 9000 Gent MFC Sint-Jozef